16. helmi, 2014

Hevosen vuosi 2014

Ennustus vuodelle 2014

Haluatko tietää, millainen on vuosi 2014? Tuoko se onnea?

 

Suomalaisilla ja venäläisillä on yhteinen piirre: he pitävät ennustuksista. Myös meillä on samanlaisia uskomuksia, esimerkiksi: tien ylittävä musta kissa tuo huonoa onnea; neliapilan löytäminen tuo hyvää onnea. Koputa puuta, jos olet uhmannut kohtaloasi: on turmiollista kuuluttaa ääneen hyvää tuuriaan. Jotkut jopa käyvät ennustajalla.

 

Kiinalaisen kalenterin mukaan vuosi 2014 on hevosen vuosi. Käärmeen vuosi vaihtui hevosen vuodeksi 31. tammikuuta. Hevonen on yksi kiinalaisista horoskooppimerkeistä. Eläinmerkit perustuvat vanhaan kertomukseen, jossa Buddha kutsui kaikki eläimet luokseen ollessaan lähdössä Maasta. Vain kaksitoista uskollista saapui. Buddha nimitti palkinnoksi näille kahdelletoista vuoden kunkin mukaan, jotta eläimet hoitaisivat vuoron perään Maan ja sen asukkaiden asioita, kukin kykyjensä ja luonteensa mukaisesti.

 

Hevosen merkin alla syntynyt on sosiaalinen, luja liittolainen ja luotettava liikekumppani. Hevonen-ihminen on myös raha-asioissaan erittäin taitava, hän on viisas, lahjakas ja käsistään näppärä. Hevonen on usein anteeksiantava kumppani, väsymätön huolehtija ja humoristi. Hevonen-ihmiset tulevat helposti toimeen miltei kaikkien kanssa, sillä he luovat joka seurueessa ympärilleen rennon tunnelman. Hevonen on tarkka ja hän tekee paljon töitä menestyksensä eteen. Hevosen vuosia ovat mm: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

 

Hevonen symboloi päättäväisyyttä ja työn avulla saatavaa vaurautta. Tänä vuonna siis kannattaa panostaa työhön, jotta saavuttaa tuloksia! Unelmista ei kannata luopua mutta niiden eteen on oltava valmis näkemään vaivaa. Hevosen vuosi antaa mahdollisuuden tasaiseen edistymiseen kaikilla elämän osa-alueilla ja tuo vaihtelua sekä muutosta. Tänä vuonna kannattaa kunnostautua liikunnan saralla, parantaa ruokavaliotaan terveellisemmäksi ja yleisesti pitää omasta terveydestään parempaa huolta. Tasapaino ja kohtuullisuus ovat vuoden avainsanoja. Erityisesti keskittyminen perheeseen ja ystäviin tulee varmistamaan nautittavan ja tasapainoisen vuoden, joka sisältää myös paljon iloisia hetkiä.

 

Kuva: N.Kaleva, pastellimaalaus, 24x32 cm, 2014