28. maalis, 2015

Ensimmäiset Art-illat

Kevät ja kesä ovat parasta aikaa taiteelle. Vuoden 2015 Natalia Kalevan uusi toiminta on kiertelevä taidekahvila - Art Cafe. Tässä ensimmäisen tapahtuman ohjelma.

Toiminta:  Art- ilta  / ti 12.5.2015 klo 18-21

Paikka:     Ravintola Sininen Hetki, Kaskinen

Aika:        ti 12.5.2015 klo 18-21

Teema:     Suomalaisuuden päivä, Snellmanin päivä

Menu:      Lohikeitto ”ART-O”, yllätysjuoma

Ohjelma:  klo 18 tervetuliaispuhe ja alkudrinkki – Arto Koivisto, hanurimusiikki, taidenäyttely, illallinen ja art-toiminta.

 

Kaikki aistit saavat nautintoa: haju- ja makuaistille tarjotaan olympiavoittajan Arto Koiviston herkullista ruokaa, kuulolle – Simo Nikulan suomalaista hanurimusiikkia, näölle – Natalia Kalevan taidenäyttely ”Sininen hetki merellä” ja tuntoaistille – piirtämistä/ maalaamista, sen tuloksena jokainen (lapsi tai aikuinen) saa itse tehdyn kortin tai pikkutaulun aiheena ”Suomi”.

Kun maalataan akvarellikortteja, Natalia näyttää koko maalaamisen prosessin alusta loppuun. Kaikki maalaustarvikkeet saat paikalla. Akvarellikortti ja taideopetus kuuluvat hintaan.  Natalia valitsee kolme parasta ”taiteilijaa” mm. ahkerin, taitavin ja mielenkiintoisin. He saavat lahjaksi Natalia Kalevan kirjan ”Merikaupungin luomus”.

Illan lopulla, jos energiaa riittää, tanssitaan suomalaista polkkaa.

Hinta:      20 €, lapset  (4-12v) – 10 €. Hintaan kuuluu ruoka ja art-toiminta

---------------------------------------------------------------------

Toinen Art-ilta tapahtuu

Toiminta:   Art- ilta / ti 4.8.2015 klo 18-21

Paikka:     Kahvila ”Unelmapuoti Annica” Kaskinen, Raatihuoneenkatu 47.

Aika:        ti 4.8.2015 klo 18-21

Teema:    ”Hiljaisen kesäillan lumous”

Menu:      Art-illallinen: Annin kuuluisa runsas vitamiini- ja proteiinipitoinen salaatti, sämpylät suoraan uunista (Annin oma resepti) ja juoma.

Ohjelma:   klo 18 tervetuliaispuhe  - Anni Cappel ja Natalia Kaleva, musiikkia ja taidenäyttely,

illallinen ja art-toiminta.

 

Kesäkauden lopulla ennen kouluun menoa tarjotaan kaikille ja erityisesti perheille unohtumaton kesäilta. Kun astut kahvilaan, heti pääset lumoavaan maailmaan, missä soi kaunista musiikkia, värit ovat pastellisävyisiä ja tunnelma on lempeä. Ruokapöytä on katettu ja odottaa sinua. Saat iloa ja nautintoa kaikille asteillesi.

Kahvilassa voidaan ihailla Natalia Kalevan taidenäyttelyä ”Valkoiset vaalealla”, syödä maukasta illallista, kuunnella rauhallista musiikkia ja keskustella taiteesta.  Kun olet kylläinen ja rentoutunut, siirretään terassille, missä maalataan akvarellikortteja.  Tuloksena jokainen (lapsi tai aikuinen) saa itse tehdyn kortin tai pikkutaulun aiheena ”Kesäilta” tai ”Kukat ”. Natalia näyttää koko maalaamisen prosessin alusta loppuun. Kaikki maalaustarvikkeet saat paikalla. Akvarellikortti ja taideopetus kuuluvat hintaan.  Natalia valitsee kolme parasta ”taiteilija” mm. ahkerin, taitavin ja mielenkiintoisin. He saavat lahjaksi Natalia Kalevan kirjan ”Merikaupungin luomus”.

                                 

Hinta:   20 €, lapset  (4-12v) – 10 €. Hintaan kuuluu ruoka ja art-toiminta

 

Tervetuloa!