KUMMITUSKÄVELYT KRISTIINANKAUPUNGISSA 2018

Mikä on kummituskävely? - Opastettu kiertokävely Kristiinankaupungin keskustassa. Kuulet tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rekennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista.

Natalia Kaleva on Kristiinankaupungin kummituskävelyn opas. Lue lisää

Lähtö: Natalia Art Studiosta, joka sijaitsee Corner kauppakeskuksessa, Itäinen Pitkätie 55

 

AVOIMET PORTIT KUMMITUSKÄVELY

pe 15.6. klo 21.00

la 16.6. klo 21.00 ja klo 23.00  

Tervetuloa Kristiinankaupunkiin upeaan Avoimet Portit - tapahtumaan! Päivällä ihailet komeita pihoja ja illalla kävelet kummituksien seurassa vanhassa kantakaupungissa. Jännitys nousee, kun UUTTA! pääset muutaman rakennuksen sisätiloihin ja aistit aavemaailmaa. Lippu - 10e (ovelta). Lähtö: kauppakeskus Corner takapihalta. Kävely kestää 1,5 tuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan kantakaupungin alueella. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon.

KARAVAANAREILLE KUMMITUSKÄVELY KRISTIINANKAUPUNGISSA

ke 4.7. klo 20.00 

la 7.7. klo 23.00 

Camping karavaanareille ja kaikille muille kiinnostuneille järjestetään kummituskävelyt Kristiinan eteläpuolella. Uusi reitti ja uudet kummituspaikat mm. Varvinmäki, Saunapuisto, Kissanpiiskaajankuja ja kapteenien talot. Kokoonnumme Pukinsaaren Camping:ssa, lähdemme kohti keskustaa ja kierros päättyy torilla. Tervetuloa opastetulle kiertokävelylle kuuntelemaan jännättäviä tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rakennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista. Kävely kestää 1,5 tuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Lippu: 10e (ovelta) Tervetuloa!

 

KESÄMARKKINAT KUMMITUSKÄVELY KRISTIINANKAUPUNGISSA

pe 13.7. klo 21 

la 14.7. klo 21 ja klo 23 

Opastettu kiertokävely Kristiinankaupungin keskustassa

Tule Kristiinankaupungin kesämarkkina-aikana kummituskävelylle! Kuulet tarinoita kaupungin tunnetuimmista rekennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille.Lippu: 10e (oppaalta). Lähtö: kauppakeskus Corner takapihalta. Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon.

KARAVAANAREILLE KUMMITUSKÄVELY KRISTIINANKAUPUNGISSA

ke 18.7. klo 20.00 ja la 21.7. klo 21.00 - uuden reitin kummituskävelyt!

Camping karavaanareille ja kaikille muille kiinnostuneille järjestetään kummituskävelyt Kristiinan eteläpuolella. Uusi reitti ja uudet kummituspaikat mm. Varvinmäki, Saunapuisto, Kissanpiiskaajankuja ja kapteenien talot. Kokoonnumme Pukinsaaren Camping:ssa, lähdemme kohti keskustaa ja kierros päättyy torilla. Tervetuloa opastetulle kiertokävelylle kuuntelemaan jännättäviä tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rakennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista. Kävely kestää 1,5 tuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Lippu: 10e (oppaalta). Tervetuloa!

KRISTIINANPÄIVÄN KUMMITUSKÄVELY KRISTIINANKAUPUNGISSA

ti 24.7. klo 21.00 

Tervetuloa opastetulle kiertokävelylle kuuntelemaan mielenkiintoisia ja jännättäviä tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rakennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kuninkaallisista ja rikkaista kummituksista. Kävely kestää 1,5 tuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Lippu: 10e (oppaalta). Lähtö: kauppakeskus Corner takapihalta. Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon.

LAPVÄÄRTIN PÄIVÄN KUMMITUSKÄVELY KRISTIINANKAUPUNGISSA

 la 4.8. klo 23.00 

HUOM! kummituskävelyn UUSI karmiva reitti. EI lapsille! Opastetulla kiertokävelyllä - vanha ja uusi hautausmaat, Ulrika Eleonoran kirkko, Raatihuone ja kivisilta. Sitten lähdetään Lapväärtin tietä pitkin, kuulet tarinoita kummituksista ja verisestä murhasta. Kävely kestää 1,5 tuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan. Kummituskävely on suunnattu VAIN aikuisille. Lippu. 10e (oppaalta). Lähtö: kauppakeskus Corner takapihalta. Tule, jos uskallat. Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon.

CITTASLOW VIIKON KUMMITUSKÄVELYT KRISTIINANKAUPUNGISSA

la 11.8. klo 21.00

ke 15.8. klo 20.00 

la 18.8. klo 23.00

Tervetuloa opastetulle kiertokävelylle kuuntelemaan mielenkiintoisia ja jännättäviä tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rakennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista. Kävely kestää 1,5 tuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan kantakaupungin alueella. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Lippu: 10e (oppaalta). Lähtä: kauppakeskus CORNER takapihalta. Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon.

VANHANAJAN TORIPÄIVÄN KUMMITUSKÄVELY

la 1.9.2018 klo 21.00 ja 23.00

Opastettu kiertokävely Kristiinankaupungin keskustassa

Vanhanajan toripäivänä pääset kummituskävelylle kuuntelemaan jännättäviä tarinoita Kristiinankaupungin tunnetuimmista rekennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Kesto: 1.5.tuntia. Lippu: 10e (oppaalta). Lähtö: kauppakeskus CORNER takapihalta. Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon.

HALLOWEEN KUMMITUSKÄVELY KRISTIINANKAUPUNGISSA

Pe 2.11.2018 klo 21.00 

Opastettu kiertokävely Kristiinankaupungin keskustassa

Tervetuloa  kuuntelemaan karmivia tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rakennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista. Kävely kestää 1,5 kauhutuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan kantakaupungin alueella. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Lippu: 10e (oppaalta). Lähtö: kauppakeskus CORNER takapihalta. Tule, jos uskallat! Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon.

ISÄNPÄIVÄN KUMMITUSKÄVELY KRISTIINANKAUPUNGISSA

su 11.11.2018  klo 18.00 

Isänpäivän kummituskävelyn yleisökierros

Uusi elämystapahtuma koko perheelle! Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoisia ja jännättäviä tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rakennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista. Kävely kestää 1-1,5 tuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan kantakaupungin alueella. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Liput:10e (ovelta), lapset alle 12v-5e, perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) - 25e. Lähtö: kauppakeskus CORNER takapihalta. Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon. Tervetuloa!