KUMMITUSKÄVELYT KRISTIINANKAUPUNGISSA

Natalia Kaleva on Kristiinankaupungin kummituskävelyn opas

Mikä on kummituskävely? - Opastettu kiertokävely Kristiinankaupungin keskustassa. Kuulet tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rekennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista.

Lähtö: Natalia Art Studiosta, joka sijaitsee Corner kauppakeskuksessa, Itäinen Pitkätie 55

 

KUMMITUSSAFARI ja japanilainen puutarha Kristiinankaupungissa

La 8.9., 15.9. ja 22.9. klo 20.00 UUTUUS!

Corner kauppakeskuksen pihalta lähdetään yleisökierrokseen autoilla! Autottomat pääsevät autollisen kyytiin. Safarin aikana tehdään neljä pysähdystä. Kuulet tarinoita Kristiinan tunnetuimista rakennuksista, mm. Raatihuoneesta, Ulrika Eleonoran kirkosta ja hautausmaista, niiden oudoista tapahtumista ja kummituksissa. Käydään Leppäsalmen kalastajakylässä ja sitten mennään japanilaiseen puutarhaan. Oikeat japanilaiset lyhdyt, kasvit, vesialtaat ja portit luovat salaperäisen tunnelman. Puutarhan läpi mennään kotaan ja aloitetaan niin kutsuttu Ghost Story Party. Kerrotaan karmivia kauhutarinoita. Kukin safarin osallistuja halutessaan voi kertoa oman kummitustarinansa. Safarin kesto 2 tuntia. Lippu 10e (ovelta). Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon. Tule, jos uskallat!

HALLOWEEN KUMMITUSKÄVELY KRISTIINANKAUPUNGISSA

Pe 2.11.2018 klo 21.00 

Opastettu kiertokävely Kristiinankaupungin keskustassa

Tervetuloa  kuuntelemaan karmivia tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rakennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista. Kävely kestää 1,5 kauhutuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan kantakaupungin alueella. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Lippu: 10e (oppaalta). Lähtö: kauppakeskus CORNER takapihalta. Tule, jos uskallat! Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon.

ISÄNPÄIVÄN KUMMITUSKÄVELY KRISTIINANKAUPUNGISSA

su 11.11.2018  klo 18.00 

Isänpäivän kummituskävelyn yleisökierros

Uusi elämystapahtuma koko perheelle! Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoisia ja jännättäviä tarinoita Kristiinan tunnetuimmista rakennuksista, niissä asuneista ihmisistä, oudoista tapahtumista ja rakennuksiin liittyvistä kummituksista. Kävely kestää 1-1,5 tuntia. Koko ajan ollaan ulkona ja kierros tehdään jalan kantakaupungin alueella. Kummituskävely on suunnattu sekä aikuisille että lapsille. Liput:10e (ovelta), lapset alle 12v-5e, perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) - 25e. Lähtö: kauppakeskus CORNER takapihalta. Varaa paikkasi heti kirjoittamalla nimesi ja sähköpostisi tämän sivun alla olevaan kommenttilaatikkoon. Tervetuloa!